Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | 00:03
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Στα Μέγαρα το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα Μέγαρα το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

newsroom |

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το πρωί του Σαββάτου την πόλη της Δυτικής Αττικής, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς

Περιοδεία στην πόλη των Μεγάρων θα πραγματοποιήσει το πρωί του Σαββάτου, 15 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί πτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής, ενώ θα βρεθεί ακόμα στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο για την Covid-19, αλλά και στο δημαρχείο της πόλης όπου θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο και τοπικούς φορείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται για πρώτη φορά τα Μέγαρα με την ιδιότητα του πρωθυπουργού, ωστόσο στο πρόσφατο παρελθόν (Απρίλιος 2018) ως πρόεδρος της Ν.Δ. είχε την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στην πόλη και να συζητήσει από κοντά σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και ευρύτερα η Δυτική Αττική.

Την είδηση της επίσκεψης του πρωθυπουργού γνωστοποίησε και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., Γιώργος Κώτσηρας, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελευταία Νέα