Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | 01:07
Αρχική Υγεία Ένα σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο στη διάθεση των κατοίκων του Δήμου Νίκαιας - Αγ....

Ένα σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο στη διάθεση των κατοίκων του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

newsroom |

Οι δημότες μπορούν να προσέρχονται για δωρεάν φυσικοθεραπείες – Γ. Ιωακειμίδης: «Προσπαθούμε καθημερινά για τη βελτίωση των συνθηκών σε ό,τι αφορά την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στους συμπολίτες μας»

Μία νέα, δωρεάν υπηρεσία με κοινωνικό χαρακτήρα προσφέρεται το τελευταίο διάστημα στους κατοίκους του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη. Πρόκειται για ένα νέο φυσικοθεραπευτήριο στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας, όπου οι πολίτες έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαμβάνουν δωρεάν φυσικοθεραπείες κοντά στην περιοχή όπου διαμένουν.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξυπηρετούνται από τη δωρεάν δημοτική συγκοινωνία που προσφέρεται ώστε να φθάνουν στο χώρο, καθώς υπάρχει στάση λεωφορείου στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται το φυσικοθεραπευτήριο (οδός Νάξου 30 & Θεμιστοκλέους, Ρέντη).

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, το έμπειρο προσωπικό του φυσικοθεραπευτηρίου, με γνώμονα τις ανάγκες των ασθενών, αξιολογεί τα μηχανικά αίτια που προκαλούν πόνο ή κινητικές δυσλειτουργίες αναφορικά με ορθοπεδικά, μυοσκελετικά, νευρολογικά, παθολογικά, πνευμονολογικά, καρδιαγγειακά ή χειρουργικά προβλήματα και σχεδιάζει στρατηγικές που οδηγούν στην αποκατάστασή τους.

Σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, ανέφερε:

«Το φυσικοθεραπευτήριο του Κέντρου Υγείας Νίκαιας, λειτουργεί ανελλιπώς από το 1986 και πέρυσι τέτοιο καιρό καταφέραμε προσφέροντας τον κτιριακό χώρο να μεταφερθεί από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας στη Νίκαια.

Το φυσικοθεραπευτήριο διαθέτει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, που καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες ενός σύγχρονου θεραπευτηρίου, προσφέροντας υπηρεσίες φυσικοθεραπείας, είτε εντός του χώρου είτε κατ’ οίκον, στους ασφαλισμένους του τομέα ευθύνης του.

Τέλος, οφείλω να πω, ότι το προσωπικό του φυσικοθεραπευτηρίου και η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Νίκαιας σε αγαστή συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, προσπαθούν καθημερινά για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες, ό,τι καλύτερο, δηλαδή για την πρωτοβάθμια υγεία στην τοπική κοινωνία μας».

Τελευταία Νέα