Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 | 17:34
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Περιστατικό με πυροβολισμούς στον Ασπρόπυργο - Το αλεξίσφαιρο γιλέκο έσωσε αστυνομικό

Περιστατικό με πυροβολισμούς στον Ασπρόπυργο – Το αλεξίσφαιρο γιλέκο έσωσε αστυνομικό

newsroom |

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τον εντοπισμό ληστή στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου

Σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (15/3) στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ να δεχθεί σφαίρα στην κοιλιακή χώρα. Ο αστυνομικός φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, το οποίο και τον έσωσε από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ και πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο αστυνομικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τον εντοπισμό ληστή, ο οποίος νωρίτερα είχε κλέψει πεζό.

Πιο συγκεκριμένα, προηγήθηκε σχετική καταγγελία και όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στην οδό Δημιουργίας, στην περιοχή των Νεοκτίστων, άκουσαν πυροβολισμούς και, όπως γνωστοποιήθηκε, μία από τις βολίδες από όπλο 9 χιλιοστών «καρφώθηκε» στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του αστυνομικού, δίχως να το διαπεράσει.

Αμέσως μετά το σοβαρό συμβάν ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ κάτοικοι της περιοχής είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία λίγη ώρα νωρίτερα για άσκοπους πυροβολισμούς. Η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά έαν τα δύο περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους.

Τελευταία Νέα