Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | 04:23
Αρχική Αττική Μέχρι τις 17/8 οι αιτήσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ

Μέχρι τις 17/8 οι αιτήσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ

newsroom |

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά – Αυξημένο ενδιαφέρον από τους γονείς και εκπροσώπους των παιδιών

Παρατείνεται έως την Τετάρτη 17 Αυγούστου, λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδότησης θέσεων στους βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠμεΑ για την περίοδο 2022-2023.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, σκοπός της παράτασης είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των γονέων που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μετά και το αυξημένο ενδιαφέρον που σημειώθηκε από τις πρώτες ημέρες που άνοιξε η πλατφόρμα.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των αιτήσεων στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), γίνεται ηλεκτρονικά από τους γονείς ή εκπροσώπους των παιδιών με χρήση των κωδικών του taxisnet.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, για πρώτη φορά, το πρόγραμμα το οποίο προκηρύσσεται με αυξημένο προϋπολογισμό συνολικού (εθνική και κοινοτική συμμετοχή) ύψους 331,2 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει γονείς που εργάζονται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, καθώς και μια νέα κατηγορία voucher για γονείς με υψηλότερα εισοδήματα που φθάνουν έως 42.000 ευρώ.

Οι νέες ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων και ενστάσεων έχουν ως εξής:

– Περίοδος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: έως 17/8/2022

– Ανακοίνωση προσωρινών αποτελεσμάτων: 22/8/2022

– Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων: 23 – 25/8/2022

– Ανακοίνωση οριστικών αποτελεσμάτων: 29/8/2022

Τελευταία Νέα