Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | 01:15
Αρχική Αττική Νότια Προάστια Γλυφάδα: Πολυχώρος αθλητισμού με δύο νέα γήπεδα ποδοσφαίρου (PHOTOS)

Γλυφάδα: Πολυχώρος αθλητισμού με δύο νέα γήπεδα ποδοσφαίρου (PHOTOS)

newsroom |

Γ. Παπανικολάου, δήμαρχος Γλυφάδας: «Η πόλη μας αποκτά ένα νέο αθλητικό στολίδι, που τόσο της έλειπε, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και η αναβάθμιση του γηπέδου της Τερψιθέας»

Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου προδιαγραφών FIFA με ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα, νέo φωτισμό τελευταίας γενιάς, φύτευση περιμετρικά του χώρου, σύγχρονα αποδυτήρια και βοηθητικούς χώρους, κερκίδες και όλες τις υπόλοιπες απαιτούμενες υποδομές, καθώς και πλήρης ανακαίνιση των δύο γηπέδων μπάσκετ, συνθέτουν τον νέο πολυχώρο αθλητισμού στην πόλη της Γλυφάδας και συγκεκριμένα επί της οδού Παναγούλη, εκεί όπου διοργανώθηκε το καλοκαίρι του 2020 το “Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας”.

Ο χώρος σήμερα έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί και σύντομα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον τοπικό αθλητισμό.

«Νέα χρονιά, νέο έργο, νέο γήπεδο. Για την ακρίβεια, δύο νέα γήπεδα! Το παλιό γήπεδο επί της οδού Παναγούλη δεν υπάρχει πια και στη θέση του δημιουργήσαμε -με μεγάλη και επίπονη προσπάθεια- δύο νέα γήπεδα, με τις διαστάσεις και τις προδιαγραφές που θέτει η FIFA για τους αγωνιστικούς χώρους ποδοσφαίρου επαγγελματικής κατηγορίας. Για να εξυπηρετούνται οι σύλλογοι, οι πολίτες και τα παιδιά της Γλυφάδας μας και να αθλούμαστε όλοι σε σύγχρονους, ποιοτικούς χώρους», τονίζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: «Η ριζική ανακαίνιση στο 1ο Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας ολοκληρώνεται άμεσα και περιλαμβάνει καινούργια διαμόρφωση, με την αξιοποίηση και της τελευταίας γωνιάς διαθέσιμου χώρου, ολοκαίνουργιο χλοοτάπητα, νέo φωτισμό τελευταίας γενιάς, φύτευση περιμετρικά του χώρου, καινούργια αποδυτήρια και βοηθητικούς χώρους, κερκίδες και όλες τις απαιτούμενες υποδομές. Μαζί και με την ανακαίνιση των δύο γηπέδων μπάσκετ, δημιουργείται συνολικά ένας πρότυπος πολυχώρος αθλητισμού. Η πόλη μας αποκτά ένα νέο αθλητικό στολίδι, που τόσο της έλειπε, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και η αναβάθμιση του γηπέδου της Τερψιθέας. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

Δείτε φωτογραφίες από το νέο πολυχώρο αθλητισμού στη Γλυφάδα

Τελευταία Νέα