Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | 01:19
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Ελευσίνα: Βανδαλισμοί σε παιδική χαρά που άνοιξε πριν λίγες μέρες 📷

Ελευσίνα: Βανδαλισμοί σε παιδική χαρά που άνοιξε πριν λίγες μέρες 📷

newsroom |

Άγνωστοι κατέστρεψαν την τσουλήθρα της νέας παιδικής χαράς στην περιοχή του Αεροδρομίου – Πριν ακόμα ανοίξει για το κοινό, είχαν κάψει τον ελαστικό τάπητα

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βανδαλισμών από αγνώστους, σε κοινόχρηστους χώρους και παιδικές χαρές του Δήμου Ελευσίνας.

Όπως ενημέρωσε σχετικά ο δήμος, στη νέα παιδική χαρά της περιοχής του Αεροδρομίου, που άνοιξε τις πόρτες της για τα μικρά παιδιά και το κοινό πριν από μερικές ημέρες, άγνωστοι κατέστρεψαν την τσουλήθρα και προκάλεσαν μικροφθορές στις εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, μετά από αυτοψία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (27/2), εντοπίστηκαν σημάδια από αιχμηρό αντικείμενο που προκάλεσε τη ζημιά στην τσουλήθρα, ενώ -όπως αναφέρει ο Δήμος Ελευσίνας- ήδη από την ημέρα του συμβάντος έχει παραγγελθεί νέο κομμάτι και αναμένεται η παραλαβή του για να αντικατασταθεί.

Η τσουλήθρα έχει απομονωθεί με ειδική σήμανση, προκειμένου να μην χρησιμοποιείται από τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για τον πρώτο βανδαλισμό στη συγκεκριμένη παιδική χαρά, αφού, πριν ακόμη παραδοθεί στο κοινό, υπήρξε εμπρησμός στο ελαστικό δάπεδο, το οποίο και αποκαταστάθηκε αμέσως.

Τελευταία Νέα