Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 | 02:40
ΑρχικήΑττικήΔυτική ΑττικήΕλευσίνα: Πυροβολισμοί κατά λεωφορείων του ΟΑΣΑ στον σταθμό της Κανελλοπούλου

Ελευσίνα: Πυροβολισμοί κατά λεωφορείων του ΟΑΣΑ στον σταθμό της Κανελλοπούλου

newsroom |

Άγνωστοι δράστες, το βράδυ της Τρίτης στην παραλία Ελευσίνας, πυροβόλησαν με αεροβόλο κατά λεωφορείων του ΟΑΣΑ στην αφετηρία-τερματικό σταθμό επί της οδού Κανελλοπούλου – Ζημιές σε δύο οχήματα

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στις αστυνομικές αρχές το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε στην παραλία Ελευσίνας το βράδυ της Τρίτης (10/1), στην αφετηρία – τερματικό σταθμό των λεωφορείων του ΟΑΣΑ επί της οδού Κανελλοπούλου, όταν άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν κατά οχημάτων, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός κάποιου ατόμου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 21:30, δύο άτομα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα προσέγγισαν το σημείο και πιθανότατα με αεροβόλο πιστόλι πυροβόλησαν εναντίον των σταθμευμένων λεωφορείων. Αμέσως μετά απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο, ενώ από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν υλικές ζημιές (έσπασαν τζάμια) σε δύο λεωφορεία.

Όπως μεταδίδεται, η μία βολίδα κατέληξε στη θέση του οδηγού του λεωφορείου της γραμμής 876 του ΟΑΣΑ, ο οποίος ευτυχώς δεν βρισκόταν στο κάθισμά του και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Μέσα στο λεωφορείο, βρίσκονταν δύο επιβάτες που περίμεναν να ξεκινήσει το δρομολόγιο, οι οποίοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, όπως λένε και οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων, ποτέ στο παρελθόν στην ευρύτερη περιοχή της Ελευσίνας δεν είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό με πυροβολισμούς, ωστόσο αρκετά συχνά άγνωστοι -ιδιαίτερα κατά τα βραδινά δρομολόγια- πετούν πέτρες εναντίον των οχημάτων, με τους οδηγούς να κάνουν λόγο για «μεροκάματο του τρόμου».

Τελευταία Νέα