Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 | 00:19
Αρχική Αττική Ανατολική Αττική Δήμος Παιανίας: Έκκληση στήριξης συμπολίτη μας για να μεταβεί στο εξωτερικό λόγω...

Δήμος Παιανίας: Έκκληση στήριξης συμπολίτη μας για να μεταβεί στο εξωτερικό λόγω ασθένειας

newsroom |

Ο Κωνσταντίνος Μποφίλιος αντιμετωπίζει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και θα πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα

Ανοικτό κάλεσμα οικονομικής στήριξης για την ενίσχυση του συμπολίτη μας, Κωνσταντίνου Μποφίλιου, απευθύνει ο Δήμος Παιανίας μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα.

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, ο Κωνσταντίνος Μποφίλιος αντιμετωπίζει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και θα πρέπει να μεταβεί στο εξωτερικό, σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – κάλεσμα του Δήμου Παιανίας:

Ο Κωνσταντίνος Μποφίλιος, ο δικός μας Κωνσταντίνος χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Μια περιπέτεια υγείας που ξεκίνησε το 2018, του στερεί σήμερα τον έλεγχο της ζωής του. Η μόνη θεραπεία που μπορεί να του επιτρέψει να αποκτήσει ελπίδα είναι η θεραπεία με βλαστοκύτταρα σε ιατρικό κέντρο του εξωτερικού. Ο Νίκος και η Γεωργία, οι γονείς του Κωνσταντίνου, έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει δεκτός, η θεραπεία όμως κοστίζει περισσότερα από 300.000 ευρώ και πρέπει να πραγματοποιηθεί το συντομότερο. Για αυτό η οικογένεια έχει ανοίξει ερανικό λογαριασμό. Καλούνται όσοι το επιθυμούν από το υστέρημά τους, να συμβάλουν. Ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης και το σύνολο της διοίκησης έχουν ήδη αναλάβει πρωτοβουλία για δράσεις στήριξης του Κωνσταντίνου και της οικογένειάς του οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Αριθμός λογαριασμού

Εθνική Τράπεζα: 123/007873-50 (ΙΒΑΝ: GR9601101230000012300181350), Δικαιούχος Κωνσταντίνος Μποφίλιος

Τελευταία Νέα