Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 | 01:12
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Ελευσίνα: Η τέχνη περνά στους δρόμους - Η πολύχρωμη street art των...

Ελευσίνα: Η τέχνη περνά στους δρόμους – Η πολύχρωμη street art των ΚΑΦΑΟ

newsroom |

*Φωτογραφία αρχείου (Δήμος Ελευσίνας)

Κάλεσμα του Δήμου Ελευσίνας και της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας σε καλλιτέχνες, για εικαστικές παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης

Ο Δήμος Ελευσίνας και η «Ελευσίνα 2023 – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες της περιοχής, προκειμένου να συνδιαμορφώσουν την εικόνα της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω των εικαστικών παρεμβάσεων σε υποδομές και κοινόχρηστους χώρους της Ελευσίνας, οι τοπικοί φορείς ζωγραφίζουν στο δημόσιο χώρο (καφάο κ.α.) θέματα που αφορούν στην πόλη, την ιστορία, τον πολιτισμό της αλλά και τις θεματικές ενότητες της ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

Το σχετικό project θα ξεκινήσει πιλοτικά και στόχος -όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του δήμου- είναι να ομορφύνει κάθε γειτονιά της Ελευσίνας και της Μαγούλας.

Όσοι ασχολούνται με το σχέδιο και τη ζωγραφική και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους στο grtypou@elefsina.gr (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο & ένα δείγμα δουλειάς). Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τη δράση, πληροφορίες: 210 5537277.

Τελευταία Νέα