Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 | 02:58
Αρχική Οικονομία ΔΕΗ: Ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων διαγραφής οφειλών για τους πυρόπληκτους του Αυγούστου 2021

ΔΕΗ: Ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων διαγραφής οφειλών για τους πυρόπληκτους του Αυγούστου 2021

newsroom |

Δικαίωμα υποβολής αίτησης και για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Αττική – Μέχρι την Τρίτη 31 Μαΐου ανοικτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα

Την ενεργοποίηση της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος διαγραφής οφειλών για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021 στην Αττική, στη Ρόδο και στη Βόρεια Εύβοια, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Οι δικαιούχοι της στήριξης είναι οικιακοί πελάτες των οποίων η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς από τις πυρκαγιές του περασμένου Αυγούστου, ενώ η διαγραφή αφορά τόσο τρέχουσες όσο και ληξιπρόθεσμες οφειλές μόνο για χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήματος, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τη συνοδεύουν καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για την υποβολή του αιτήματος, βρίσκονται διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ: https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/diagrafi-ofeilon-pyropliktoi/.

Η καταχώρηση των στοιχείων μέσω της εφαρμογής της ΔΕΗ θα είναι δυνατή από σήμερα Πέμπτη, 12 Μαΐου έως και την Τρίτη, 31 Μαΐου 2022.

Όπως σημειώνει η ΔΕΗ, στο πλαίσιο του κοινωνικού της ρόλου, συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών. Όσον αφορά στην Εύβοια, η ΔΕΗ ως «Ανάδοχος Αποκατάστασης και Αναδάσωσης» ανέλαβε τη χρηματοδότηση έργων στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, με συνολική δωρεά 3 εκατ. ευρώ.

Τελευταία Νέα