Ο εργαζόμενος φύλακας ζήτησε χαρτί εισόδου από μια γυναίκα – συνοδό ασθενούς και… βρέθηκε κρατούμενος στο Α.Τ. Αμπελοκήπων
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» τη Δευτέρα, όταν μία γυναίκα, συνοδός ασθενούς, δάγκωσε τον φύλακα του νοσοκομείου, επειδή της ζήτησε έγγραφο γιατρού για να εισέλθει στο χώρο.
To συμβάν γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο φύλακας βρίσκεται κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, μετά από μήνυση που υπεβλήθη σε βάρος του από τη γυναίκα.
«Αυτά που ζούμε στα νοσοκομεία είναι αδιανόητα. Συνάδελφος φύλακας, ως όφειλε, ζήτησε στην πύλη από γυναίκα συνοδό ασθενούς να του επιδείξει εντολή γιατρού για την είσοδο του στο νοσοκομείο. Όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του νοσοκομείου.
Εκείνη του επιτέθηκε, τον δάγκωσε κλήθηκε η αστυνομία και βρίσκεται κρατούμενος στο Α.Τ. Αμπελοκήπων από μήνυση της συνοδού. Η ίδια συνοδός την περασμένη εβδομάδα έδειρε και μία νοσηλεύτρια του νοσοκομείου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

