Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 | 18:42
Αρχική Αττική Δυτικά Προάστια Θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του αντιδημάρχου Αιγάλεω Μάριου Μαζαράκη

Θλίψη για την αιφνίδια απώλεια του αντιδημάρχου Αιγάλεω Μάριου Μαζαράκη

newsroom |

Συγκλονισμένος ο δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας, για τον ξαφνικό θάνατο του στενού συνεργάτη του

Σοκ και απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Αιγάλεω και στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, η αιφνίδια απώλεια το πρωί της Τρίτης του Μάριου Μαζαράκη, αντιδημάρχου Χωροταξίας και Αστικών Αναπλάσεων του Δήμου Αιγάλεω.

Ο Μάριος Μαζαράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω με καταγωγή από την Κεφαλλονιά και τη Μικρά Ασία. Ήταν παντρεμένος και είχε δύο κόρες. Επαγγελματικά απασχολούνταν στον τομέα της κατασκευής έργων πρασίνου και απολυμάνσεων.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Μάριου Μαζαράκη έχει προκαλέσει οδύνη και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ο δήμαρχος Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας, εμφανώς συγκλονισμένος εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του, αναφέροντας:

«Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Αντιδημάρχου μας, Μάριου Μαζαράκη, έχει προκαλέσει βαθιά οδύνη σε όλους μας. Ο Μάριος Μαζαράκης υπήρξε υπόδειγμα ήθους, ακεραιότητας, ταπεινότητας και ανθρωπιάς. Προσέφερε με ευσυνειδησία, διορατικότητα και ήθος, πολύτιμες υπηρεσίες στην πόλη του, για την οποία εργάστηκε σκληρά μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του. Δεν χάσαμε μόνο έναν καλό φίλο, έναν άμεσο συνεργάτη που καθημερινά μοιραζόμασταν τις αγωνίες μας για το μέλλον της πόλης μας, αλλά και έναν σπουδαίο άνθρωπο. Ο Μάριος ήταν ένας πρόσχαρος, εργατικός και δοτικός άνθρωπος που θα παραμείνει πάντα στη μνήμη μας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς του, στην σύζυγο του Ελευθερία, τις κόρες του Νεφέλη και Μελίνα και όλους τους συγγενείς. Καλό ταξίδι φίλε μου, θα είσαι πάντα στην καρδιά μου».

Τελευταία Νέα