Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 | 12:24
ΑρχικήΠολιτικήΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη Νίκου Παππά στον Στέφανο Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη Νίκου Παππά στον Στέφανο Κασσελάκη

newsroom |

«Ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου, θα ενθαρρύνω την εκλογή του», δήλωσε ο Νίκος Παππάς – Στέφανος Κασσελάκης: «Με την υποστήριξή σου κάνουμε το 2ο βήμα για προοδευτική διακυβέρνηση»

Τη στήριξη του στον Στέφανο Κασσελάκη ενόψει του β’ γύρου των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Νίκος Παππάς μετά τη συνάντηση των δύο, το πρωί της Τρίτης (19/9), στη Βουλή.

«Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε σε νίκη», δήλωσε ο Νίκος Παππάς. «Πάμε δυνατά για τη νίκη για τη μεγάλη προοδευτική παράταξη, που έχει ανάγκη ο τόπος», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Συναντηθήκαμε είχαμε μία ξεκάθαρη πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παράταξης. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχουμε ξανασυναντηθεί. Το περιεχόμενο θα το δείτε στην κοινή δήλωση. Στη βάση της συζήτησης ο Στέφανος θα έχει τη στήριξη και θα ενθαρρύνω την εκλογή του. Δίνει την πνοή και το βηματισμό», σημείωσε ο Νίκος Παππάς.

«Κάναμε το πρώτο βήμα για την προοδευτική κυβέρνηση. Με την υποστήριξή σου κάνουμε το δεύτερο βήμα. Την Κυριακή θα γίνει το τρίτο βήμα», τόνισε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Πρόταση Αχτσιόγλου για ντιμπέιτ

Ταυτόχρονα, πρόταση για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη, ενόψει του β’ γύρου των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε η Εφη Αχτσιόγλου, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1. 

«Ζήτησα να γίνει ντιμπέιτ από τους γραμματείς του κόμματος. Είμαι απολύτως ανοιχτή στο χρονοδιάγραμμα. Οι γραμματείς του κόμματος θα μεταφέρουν το αίτημα στον κ. Κασσελάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα