Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 | 21:01
Αρχική Αττική Νότια Προάστια Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής: Ημερίδα «Δράσεις για τη βελτίωση της απασχολησιμότητας» στο...

Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής: Ημερίδα «Δράσεις για τη βελτίωση της απασχολησιμότητας» στο Π. Φάληρο

newsroom |

Εκδήλωση στο δημαρχείο Π. Φαλήρου, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, με σκοπό την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τις δράσεις αντιμετώπισης της ανεργίας

Ο Σύνδεσμος Δήμων Νότιας Αττικής (Συ.Δ.Ν.Α.) και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνουν αύριο, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, ημερίδα με θέμα «Δράσεις για τη βελτίωση της απασχολησιμότητας», με σκοπό την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το έργο αντιμετώπισης της ανεργίας.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51), από τις 12:00 έως τις 15:00.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες από το έργο αντιμετώπισης της ανεργίας «Δράσεις για τη βελτίωση της απασχολησιμότητας» και θα δοθούν πληροφορίες για το πώς μπορούν οι άνεργοι πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή και να επωφεληθούν από αυτό.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Για πληροφορίες ή επιβεβαίωση συμμετοχής: κα Δημητρούλια, τηλέφωνο: 2132020333.

Όπως διευκρινίζεται, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, είτε τηλεφωνικά, είτε στο email: maria.dimitroulia@palaiofaliro.gr.

Οι πολίτες που θα προσέλθουν στο δημαρχείο Π. Φαλήρου, βάσει υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα πρέπει να έχουν κατά την είσοδό τους, σε ισχύ πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

Τελευταία Νέα