Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | 02:40
Αρχική Αττική Δυτικά Προάστια «ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ» - Πρόγραμμα για τους φοιτητές από τον Δήμο Περιστερίου

«ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ» – Πρόγραμμα για τους φοιτητές από τον Δήμο Περιστερίου

newsroom |

Πρόγραμμα για την ενίσχυση φοιτητών που προέρχονται από άπορες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές ή με χαμηλό εισόδημα οικογένειες

Ο Δήμος Περιστερίου αποστέλλει κάθε μήνα εκατοντάδες πακέτα στους Περιστεριώτες φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από την πόλη τους και προέρχονται από άπορες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές ή με χαμηλό εισόδημα οικογένειες.

Το πρωτοποριακό κοινωνικό πρόγραμμα «ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ» του Δήμου Περιστερίου περιλαμβάνει ένα μεγάλο πακέτο με όλα τα τρόφιμα (λάδι, μακαρόνια, χυμοί φρούτων, αλλαντικά, κονσέρβες, δημητριακά, όσπρια, γάλα, καφέ κ.ά.) και είδη υγιεινής.

Όπως τονίζεται, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Δήμου Περιστερίου λαμβάνεται ώστε κανένας φοιτητής της πόλης να μην στερηθεί τα είδη πρώτης ανάγκης, υποστηρίζοντας το δικαίωμα όλων στη μόρφωση.

«Καλύπτουμε τις ανάγκες των φοιτητών μας, που σπουδάζουν μακριά από την πόλη, γιατί, εξάλλου αυτοί είναι το καλύτερο Περιστέρι», τονίζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστάσιος Θεοδωράκος, απευθύνει κάλεσμα και φέτος προς τους φοιτητές της πόλης που προσπάθησαν και πέτυχαν τον στόχο τους, να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2105701573 (Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:30-14:30).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωτοποριακό πρόγραμμα «ΣΕ ΕΧΩ ΕΝΝΟΙΑ» του Δήμου Περιστερίου καταγράφει μεγάλη απήχηση σε πανελλαδικό επίπεδο και ήδη υλοποιείται από δεκάδες δήμους.

Τελευταία Νέα