Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 | 19:07
Αρχική Media Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

newsroom |

Σε ηλικία 61 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο

Απεβίωσε σήμερα το απόγευμα, σε ηλικία 61 ετών, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.

Γεννημένος στην Ελευσίνα, τον Νοέμβριο του 1960, ο Κώστας Τσαούσης είχε εργαστεί ως οικονομικός συντάκτης μεταξύ άλλων στις εφημερίδες «Η Καθημερινή», «Το Βήμα» και το «Πρώτο Θέμα», σε σειρά ραδιοφωνικών σταθμών, όπως ο «Αθήνα 9,84», σε περιοδικά όπως το «Κλικ» και σε ηλεκτρονικά μέσα.

Τελευταία δημοσιογραφική του «οικογένεια» αποτέλεσε ο όμιλος Alter Ego Media, στον οποίο εργαζόταν ως ειδικός σύμβουλος στον «Οικονομικό Ταχυδρόμο» και αρθρογράφος σε όλα τα μέσα.

Στο βιογραφικό του σημείωμα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αγαπώ τρεις πόλεις – και οι τρεις έχουν τη θάλασσα στα πόδια τους. Γεννήθηκα στην Ελευσίνα τον Νοέμβριο του 1960. Η καταγωγή και των δύο γονέων μου από τη Χαλκίδα, όπου περνώ ολοένα και περισσότερο χρόνο από τη ζωή μου. Τέλος, η Θεσσαλονίκη ήταν η πόλη των σπουδών μου, στην παλιά Βιομηχανική, ενσωματωμένη σήμερα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας».

Τελευταία Νέα