Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 | 04:52
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Νέο υπερσύγχρονο όχημα για τα αδέσποτα ζώα απέκτησε ο Δήμος Φυλής

Νέο υπερσύγχρονο όχημα για τα αδέσποτα ζώα απέκτησε ο Δήμος Φυλής

newsroom |

Το νέο όχημα που παρέλαβε η δημοτική αρχή θα χρησιμοποιηθεί για την περισυλλογή και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων της περιοχής

Στο πλαίσιο της προστασίας, περισυλλογής, φροντίδας, διαχείρισης και επανένταξης  των αδέσποτων ζώων, ο Δήμος Φυλής απέκτησε ένα νέο υπερσύγχρονο όχημα, με όλες τις προβλεπόμενες προδιαγραφές για τη μεταφορά τους.

Το νέο όχημα, που θα χρησιμοποιηθεί για την περισυλλογή και επανένταξη των αδέσποτων ζώων αλλά και για την ασφαλή μεταφορά σοβαρών περιστατικών, παρέλαβαν το πρωί της Δευτέρας (19/9) ο δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Αβράμης, μαζί με τους συνεργάτες του – εργαζόμενους στη Διεύθυνση διαχείρισης αδέσποτων ζώων.

«Το πολύτιμο αυτό όχημα, έρχεται να συμπληρώσει τις πρωτοβουλίες και τις προσπάθειες που κάνουμε σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο και τους εκατοντάδες φιλόζωους κατοίκους του δήμου μας, προκειμένου τα αδέσποτα μας να έχουν τροφή, φροντίδα και περίθαλψη. Για εμάς ο αγώνας είναι καθημερινός και διαρκής, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Είμαστε δίπλα σε όλους τους συνδημότες που ζητούν τη βοήθειά μας, σε οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν προκύψει», σημείωσε σχετικά ο αντιδήμαρχος Γ. Αβράμης, παραλαμβάνοντας το όχημα.

«Δεν θα κουραστούμε να επισημαίνουμε ότι η φροντίδα για τα αδέσποτα μας, αποτελεί για τον Δήμο Φυλής ύψιστη προτεραιότητα. Το αποδεικνύουμε με καθημερινές πράξεις αλλά και κορυφαίες επιλογές όπως η δημιουργία κτηνιατρικής στέγης και τώρα με την απόκτηση του νέου οχήματος. Σε αυτή τη δύσκολη προσπάθειά έχουμε συμμάχους μας, τους ανθρώπους που στελεχώνουν τον Φιλοζωικό Σύλλογο και όλο το δίκτυο φιλόζωων του δήμου μας και τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη στήριξή τους. Μαζί τους θα συμπορευτούμε και σε ανάλογες πρωτοβουλίες, που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην προστασία και την καλύτερη διαβίωση των αδέσποτων φίλων μας», δήλωσε ο δήμαρχος Φυλής Χρ. Παππούς.

Δείτε το βίντεο από την παραλαβή του οχήματος

Τελευταία Νέα