Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 | 11:24
ΑρχικήΑττικήΔυτική ΑττικήΝέα στηθαία ασφαλείας και σκάλες στον παραλιακό δρόμο Αλεποχωρίου

Νέα στηθαία ασφαλείας και σκάλες στον παραλιακό δρόμο Αλεποχωρίου

newsroom |

Αρμόδιος Δρίκος: «Με συντονισμένες ενέργειες αναβαθμίζουμε το εγκαταλελειμμένο παραλιακό μέτωπο Αλεποχωρίου»

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Αλεποχωρίου, αλλά και των εκατοντάδων καθημερινά διερχόμενων οδηγών ειδικότερα την καλοκαιρινή περίοδο, ικανοποιείται με την τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

Παράλληλα, τοποθετήθηκαν νέες σκάλες για την ασφαλή πρόσβαση των λουόμενων στις παραλίες του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας. Οι σκάλες που οδηγούν σε τμήμα της παραλίας Αλεποχωρίου, είχαν φθαρεί από τις καιρικές συνθήκες καθιστώντας επικίνδυνη την πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα.

«Με συντονισμένες ενέργειες αναβαθμίζουμε το εγκαταλελειμμένο παραλιακό μέτωπο Αλεποχωρίου, αντικαθιστώντας τα παλαιά και κατεστραμμένα στηθαία ασφαλείας», αναφέρει ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Αρμόδιος Δρίκος και προσθέτει:

«Για περισσότερο από τρία χρόνια, οι προστατευτικές μπάρες είχαν αφεθεί στο έλεός τους χωρίς την πρέπουσα φροντίδα. Οι προστατευτικές μπάρες ήταν κατεστραμμένες, διαλυμένες, χωρίς να προσφέρουν καμία ασφάλεια στους διερχόμενους οδηγούς. Η υποβαθμισμένη και επικίνδυνη αυτή εικόνα αλλάζει».

Όπως εξηγεί ο δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, με το έργο αυτό αντικαθίστανται τα κατεστραμμένα στηθαία ασφαλείας και τοποθετούνται νέα ειδικών προδιαγραφών, σε θέσεις που συνιστούν κίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα στο παραλιακό οδικό δίκτυο του δήμου.

«Στόχος μας είναι η πλήρης αντικατάσταση των στηθαίων του παραλιακού δρόμου, όπου αυτά είναι παλιά και σε κακή κατάσταση, με σκοπό πρωτίστως την ασφάλεια αλλά και δεδομένου ότι ο παραλιακός είναι η «εικόνα» της περιοχής», υπογραμμίζει ο κ. Δρίκος.

• Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα