Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 | 17:10
Αρχική Αττική Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Τετάρτη

Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Τετάρτη

newsroom |

Τα δύο μέσα μεταφοράς θα εκτελούν δρομολόγια στους δρόμους της πρωτεύουσας από τις 09:00 έως τις 21:00

Σε νέα στάση εργασίας, για τρίτη συνεχόμενη μέρα, προχωρούν την Τετάρτη 5 Απριλίου οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τρόλεϊ, ζητώντας ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, τα οδικά μέσα της πρωτεύουσας θα κυκλοφορήσουν αύριο (5/4) από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ καθώς οι εργαζόμενοι προκήρυξαν στάσεις εργασίας στην έναρξη και στη λήξη του ωραρίου, απαιτώντας να τηρηθούν οι δεσμεύσεις του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της διοίκησης της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) για τη νομοθετική ρύθμιση ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο.

Κανονικά θα κινούνται τα λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ, καθώς και τα υπόλοιπα μέσα.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής, καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Τελευταία Νέα