Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 | 01:17
Αρχική Αττική Νέα Φιλαδέλφεια: Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια της υπογειοποίησης

Νέα Φιλαδέλφεια: Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια της υπογειοποίησης

newsroom |

Την ερχόμενη Δευτέρα (19/9) θα δοθεί στην κυκλοφορία ο υπογειοποιημένος κόμβος, έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του μεγάλου έργου της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, επί των οδών Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών.

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο οδικός κόμβος θα δοθεί στην κυκλοφορία.

Σήμερα, Πέμπτη, συνεργεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας πραγματοποίησαν ευρεία δράση καθαριότητας στον υπογειοποιημένο δρόμο.

Προς 3 Οκτωβρίου το πρώτο ματς της ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena»

Την ίδια στιγμή, καθημερινή φαίνεται πώς θα είναι η ιστορική μέρα της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94.6, η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής του πρώτου αγώνα στην «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena» είναι η Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Τα εγκαίνια που είναι προγραμματισμένα την Παρασκευή (30/9) είναι ο λόγος της μετάθεσης του αγώνα με τον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Superleague μετά το Σαββατοκύριακο.

Κι αυτό διότι οι εργασίες αφαίρεσης όσων θα τοποθετηθούν για τις εορταστικές εκδηλώσεις και αποκατάστασης του γηπέδου δεν προλαβαίνουν να ολοκληρωθούν εντός 48ώρου, οπότε αναγκαστικά το ματς θα μεταφερθεί τη Δευτέρα (3/10).

Τελευταία Νέα