Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 | 07:56
Αρχική Αττική Αθήνα Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας - Ποιοι δρόμοι...

Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

newsroom |

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή του Κολωνακίου τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα, λόγω εκτέλεσης έργων για τη Γραμμή 4 του Μετρό – Ποιοι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί

Κλειστοί θα παραμείνουν δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας από σήμερα, Πέμπτη 4 Αυγούστου και έως τις 22/8, καθώς τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω των εργασιών εκτέλεσης για τη νέα Γραμμή 4 του Μετρό.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση -μέσω ανακοίνωσης- για τα οδικά τμήματα που θα παραμείνουν κλειστά κατά τη διάρκεια των εργασιών, καθώς και για τους δρόμους από τους οποίους θα μπορούν να διέρχονται οι οδηγοί.

Η ενημέρωση της Τροχαίας:

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 04-08-2022 έως 22-08-2022 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

Στο αριστερό τμήμα του οδοστρώματος της οδού Κανάρη, στο τμήμα της από το ύψος του πεζόδρομου Μηλιώνη έως το ύψος της Πλ. Φιλικής Εταιρείας.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα πλάτους 4μ. λωρίδας κυκλοφορίας.

Επί της οδού Πλατείας Φιλικής Εταιρείας (Κολωνακίου), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Καψάλη με πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης μέσω του εργοταξιακού χώρου.

Επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ, στο τμήμα της από το ύψος του πεζόδρομου Τσακάλωφ έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Σκουφά.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται:

Στο ρεύμα κυκλοφορίας της Πατριάρχου Ιωακείμ, από την οδό Σκουφά έως την οδό Κανάρη, μέσω μίας (1) λωρίδας κυκλοφορίας πλάτους 4,50μ.

Από και προς τη Μαράσλειο, από το ύψος της οδού Αναγνωστοπούλου, η κίνηση των οχημάτων, καθώς και η τροφοδοσία των καταστημάτων επί της οδού Πατρ. Ιωακείμ θα πραγματοποιούνται κανονικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Τελευταία Νέα