Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 | 00:32
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Με δύο δρομολόγια φέτος η μεταφορά φοιτητών προς τα Πανεπιστήμια από τον...

Με δύο δρομολόγια φέτος η μεταφορά φοιτητών προς τα Πανεπιστήμια από τον Δήμο Φυλής

newsroom |

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων – Τα δρομολόγια και τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Δύο δρομολόγια προγραμματίζει για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά ο Δήμος Φυλής, για τη δωρεάν μεταφορά των φοιτητών προς και από τα Πανεπιστήμια του λεκανοπεδίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν ακόμη περισσότεροι δημότες-φοιτητές.

Ειδικότερα, το πρώτο δρομολόγιο θα αναχωρεί από το χώρο του Προαστιακού Σταθμού Άνω Λιοσίων με πρώτη στάση την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και δεύτερη στάση το ΕΚΠΑ στην οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να εξυπηρετούνται και οι φοιτητές των σχολών του κέντρου της πρωτεύουσας. Το δεύτερο δρομολόγιο θα αναχωρεί από την πλατεία Στρατηγού Λιόση με πρώτη στάση το Πανεπιστήμιο Δυτικής Aττικής στο Αιγάλεω και δεύτερη στάση το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Όπως διευκρινίζεται, τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν με την έναρξη των μαθημάτων των πανεπιστημίων και θα εκτελούνται καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου και αργιών.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για τη δωρεάν μεταφορά τους, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν σχετική αίτηση, επισυνάπτοντας και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: gd@fyli.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 210-2474067.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

  1. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
  2. Πάσο ή Βεβαίωση Σπουδών ή Εγγραφή στη Σχολή
  3. Λογαριασμός ΔΕΚΟ

Αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την έναρξη των μαθημάτων των Πανεπιστημίων.

Κατεβάστε ΕΔΩ την αίτηση για τη δωρεάν μεταφορά των φοιτητών

Τελευταία Νέα