Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 | 16:52
Αρχική Αθλητισμός Η καλοκαιρινή γιορτή λήξης των ακαδημιών του Πανελευσινιακού (VIDEO/PHOTOS)

Η καλοκαιρινή γιορτή λήξης των ακαδημιών του Πανελευσινιακού (VIDEO/PHOTOS)

newsroom |

Με μια μεγάλη γιορτή και βραβεύσεις προς τιμήν παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πανελευσινιακού, έπεσε η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου για τα τμήματα υποδομής των «σταχυοφόρων»

Μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα και με την παρουσία εκατοντάδων παιδιών και γονέων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουνίου η τελετή λήξης των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Πανελευσινιακού Α.Ο. για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού Α.Ο. Κώστας Αθανασίου

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής της Ν.Δ., Γιώργος Κώτσηρας, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Ελευσίνας, Λεωνίδας Παππάς και Γιώργος Ηλιόπουλος, ο πρόεδρος του ΣΔΚ Ελευσίνας Γιάννης Γιαννίκος, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Σταμάτης Πουλής, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, ο πρώην γενικός διευθυντής του ΕΑΓΜΕ Ανδρέας Τσώκος, παλαίμαχοι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού, καθώς και η πρόεδρος της Λαμπερής Ελευσίνας, Αθανασία Λάσκου.

Ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, με παιδιά των ακαδημιών του Πανελευσινιακού

Παρευρέθηκαν ακόμα η διευθύνουσα σύμβουλος της «2023 Ελευσίνα – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», Νανά Σπυροπούλου και ο καλλιτεχνικός διευθυντής Μιχαήλ Μαρμαρινός.

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Γιώργος Κώτσηρας

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού για την προσφορά τους στο σύλλογο, ενώ παρόντες στη γιορτή που διοργανώθηκε ήταν επίσης οι μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα, Γιόζεφ Βάντσικ, Γιάννης Καλιτζάκης (σ.σ. ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανελευσινιακό) και Ανδρέας Λαγωνικάκης.

Από αριστερά: Λεωνίδας Παππάς, Ανδρέας Λαγωνικάκης, Κριστόφ Βαζέχα, Βαγγέλης Φιλιππής, Κωνσταντίνος Τούρτας, Γιόζεφ Βάντσικ, Γιάννης Καλιτζάκης

Αυτή τη στιγμή στις ακαδημίες του Πανελευσινιακού συμμετέχουν συνολικά 165 παιδιά, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου από τη νέα αγωνιστική σεζόν στα τμήματα υποδομής θα βρίσκονται περισσότερα από 200 παιδιά. Υπεύθυνος ακαδημιών των «σταχυοφόρων» είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βαγγέλης Μπάρδης και τεχνικός διευθυντής ο Γιώργος Θωμάκος.

Οι μικροί, ελπιδοφόροι παίκτες της ακαδημίας του Πανελευσινιακού ανανεώσαν το αγωνιστικό τους ραντεβού για τη νέα σεζόν.

Τέλος, η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε θερμά -για μια ακόμη φορά- τους χορηγούς: Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛ.ΠΕ.), Όμιλος Φουρλή, Intersport, Αφοί Παπαδάκη και Bake City.

Ο πρώην γενικός γραμματέας του Υπ. Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης απονείμει πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Χρήστο Γκρίνια

Ο χαιρετισμός του δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου

Τελευταία Νέα