Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 | 09:41
Αρχική Πολιτική Γ. Κώτσηρας από Μέγαρα: «Την Κυριακή οι πολίτες της Δυτικής Αττικής θα...

Γ. Κώτσηρας από Μέγαρα: «Την Κυριακή οι πολίτες της Δυτικής Αττικής θα στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα νίκης»

newsroom |

Σε μία μεγάλη συγκέντρωση, στην Πλατεία Λυτάρα Μεγάρων, ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές εκδηλώσεις του υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής της ΝΔ

Η πόλη των Μεγάρων αποτέλεσε, την Πέμπτη 18 Μαΐου, τον τελικό σταθμό των προεκλογικών εκδηλώσεων του υφυπουργού Δικαιοσύνης και υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κώτσηρα.

Σε μία κατάμεστη Πλατεία Λυτάρα, ο κ. Κώτσηρας ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο για την πολυπληθή και εντυπωσιακή ανταπόκρισή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπήρχε ομορφότερος τρόπος να φτάσουμε στο τέλος αυτής της όμορφης προεκλογικής διαδρομής από το να βρεθώ ανάμεσα σε τόσους πολλούς φίλους στα Μέγαρα».

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, κατά την ομιλία του, επεσήμανε ότι αυτή την τετραετία πετύχαμε πάρα πολλά, παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες, θωρακίζοντας την οικονομία, την κοινωνία και κρατώντας τη χώρα ασφαλή. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «την Κυριακή οι πολίτες θα δώσουν μία ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της Ν.Δ., προκειμένου η χώρα να συνεχίσει να πορεύεται στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου, σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά».

Απευθυνόμενος προς τους συμπολίτες του, που κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία Μεγάρων, ο κ. Κώτσηρας είπε: «Η παρουσία σας και η αγάπη σας είναι συγκλονιστική και μου δίνει δύναμη μέχρι να φτάσουμε στην τελική νίκη, για μία ισχυρή Δυτική Αττική με προοπτική και μία δυνατή Ελλάδα με ισχυρό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!».

Τελευταία Νέα