Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 | 11:54
Αρχική Αττική Δυτικά Προάστια Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 18/1 στον Δήμο Περιστερίου

Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 18/1 στον Δήμο Περιστερίου

newsroom |

Από τις 9 το πρωί έως τις 1:30 το μεσημέρι, στην αίθουσα Εκθέσεων Τέχνης του Δημαρχείου – Στάση Μετρό «Περιστέρι» (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως)

O Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Περιστερίου (ΟΠΑΑΠ) διοργανώνει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου την 49η εθελοντική αιμοδοσία, με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο».

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες 09:00 έως 13:30, στην αίθουσα Εκθέσεων Τέχνης του Δημαρχείου – Στάση Μετρό «Περιστέρι» (είσοδος Καραθεοδωρή και Εθν. Αντιστάσεως). Οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν αίμα, μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο τηλέφωνο: 210-5701124 (ώρες 09:00-15:00).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Περιστερίου συμμετέχει στην προσπάθεια για να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν σε αίμα. «Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Περιστερίου είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Τελευταία Νέα