Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 | 02:29
ΑρχικήΑττικήΔυτική ΑττικήΕλευσίνα: Σοβαρό περιστατικό με ξυλοδαρμό δύο δημοτικών αστυνόμων

Ελευσίνα: Σοβαρό περιστατικό με ξυλοδαρμό δύο δημοτικών αστυνόμων

newsroom |

Όπως κατήγγειλε ο Δήμος Ελευσίνας, δύο γυναίκες υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας δέχθηκαν επίθεση το απόγευμα της Πέμπτης (23/3) επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου

Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν δύο γυναίκες υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας Ελευσίνας, το απόγευμα της Πέμπτης (23/3), από ομάδα αγνώστων.

Όπως ενημέρωσε ο Δήμος Ελευσίνας για το σοβαρό αυτό περιστατικό, η επίθεση έγινε στον κεντρικό δρόμο της Ηρώων Πολυτεχνείου, ενώ κατατέθηκε και σχετική μήνυση στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες που εξαπέλυσαν την επίθεση στις δύο υπαλλήλους της Δημοτικής Αστυνομίας πρόκειται για Ρομά, χωρίς ωστόσο -προς το παρόν- να έχουν γνωστοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμος Ελευσίνας αναφέρει:

«Καταδικάζουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο το γεγονός. Η βία, από όπου και αν προέρχεται δεν έχει καμία απολύτως θέση σε οποιαδήποτε σύγχρονη κοινωνία.

Οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι, είναι άνθρωποι που εκτελούν το καθήκον τους, με αξιοπρέπεια και αίσθημα ευθύνης και είναι απαράδεκτο, να δέχονται απρόκλητες επιθέσεις, εν ώρα, μάλιστα, υπηρεσίας».

Τελευταία Νέα