Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 | 01:20
Αρχική City Stories Ελευσίνα: Με αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα ο αγιασμός του «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» 📷

Ελευσίνα: Με αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα ο αγιασμός του «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» 📷

newsroom |

Ένα Κέντρο πρότυπο και οδηγός για τους συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες, με πολύτιμο έργο και προσφορά στην τοπική κοινωνία της Δυτικής Αττικής

Με πολλά χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους, αισιοδοξία και δύναμη, τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/9) στην Ελευσίνα ο καθιερωμένος αγιασμός του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για ΑμεΑ «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» ενόψει της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Ένα Κέντρο πρότυπο και οδηγός για τους συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες, που εδρεύει σε έναν σύγχρονο και λειτουργικό χώρο επί των οδών Αφών Κυπραίου και Στ. Μοίρα στην Άνω Ελευσίνα, προσφέροντας πολύτιμο έργο σε κοινωνικό επίπεδο.

Η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», κα Αφροδίτη Φαρμάκη, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τοπικούς φορείς, γονείς και κηδεμόνες, οι οποίοι παρέστησαν στον αγιασμό, ευχόμενη προς όλους καλή και δημιουργική εκπαιδευτική χρονιά. Παράλληλα, στο σύντομο χαιρετισμό της, στάθηκε ιδιαιτέρως στην κοινή προσπάθεια που καταβάλλεται προκειμένου οι συμπολίτες μας – μέλη του «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ», μέσω της δημιουργικής απασχόλησης και δράσεων, να αισθανθούν ότι αποτελούν μέρος του κοινωνικού συνόλου και ενεργό κομμάτι της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.

Η κα Φαρμάκη, κατά την ομιλία της, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι έχουν συμβάλλει μέχρι σήμερα, στηρίζοντας εμπράκτως το έργο του «ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ» και ιδιαιτέρως τον Δήμο Ελευσίνας, τους τοπικούς φορείς, το προσωπικό του Κέντρου και εθελοντές.

Το παρών στην τελετή του αγιασμού έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Δυτικής Αττικής της ΝΔ Ευάγγελος Λιάκος, ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, η εκπρόσωπος της «2023 Ελευσίνα – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» Μαρία Παπακωνσταντίνου, ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευσίνας Χρήστος Χρηστάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Κακοσαίος, αντιδήμαρχοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ελευσίνας.

Δείτε φωτογραφίες

 Ακολουθήστε το attica24 σε FacebookTwitterInstagram και ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα