Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 | 05:18
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Ελευσίνα: Έναρξη εργασιών αποχέτευσης στην Ελ. Βενιζέλου από τη Δευτέρα (22/5)

Ελευσίνα: Έναρξη εργασιών αποχέτευσης στην Ελ. Βενιζέλου από τη Δευτέρα (22/5)

newsroom |

Λόγω των έργων που θα εκτελούνται τμηματικά, θα υπάρξει προσωρινή τροποποίηση των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν την περιοχή της Άνω Ελευσίνας

Όπως ενημέρωσε ο Δήμος Ελευσίνας, τη Δευτέρα 22 Μαΐου ξεκινούν οι συνδέσεις αποχέτευσης ακίνητων επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Χατζηδάκη έως τη συμβολή της με την οδό Αλκιβιάδου.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά ως εξής:

1. Από Χατζηδάκη έως Ι. Αγάθου (πρώτο τμήμα).

2. Από Ι. Αγάθου έως Εθνικής Αντιστάσεως (δεύτερο τμήμα).

3. Από Εθνικής Αντιστάσεως έως Πίνδου (τρίτο τμήμα).

4. Από Πίνδου έως Αλκιβιάδου (τέταρτο τμήμα).

Παράλληλα, με απόφαση του ΟΑΣΑ, έχει εγκριθεί η προσωρινή τροποποίηση δρομολογίων λεωφορειακών γραμμών λόγω αποκλεισμού της οδού Ελ. Βενιζέλου.

Όπως διευκρινίζεται, στις στάσεις των λεωφορειακών γραμμών που καταργούνται έχουν τοποθετηθεί αυτοκόλλητα αναγράφοντας ότι μεταφέρονται σε νέες προσωρινές στάσεις και σε ποιες θέσεις έχουν τοποθετηθεί.

Λόγω των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, μονοδρομείται η οδός Δήμητρος από τη συμβολή της με την οδό Αλκιβιάδου έως την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου με κατεύθυνση προς Ηρώων Πολυτεχνείου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ελευσίνας:

– Παναγιώτης Γκιόκας 210-5537224

– Γιώργος Μπισμπιρούλας 210-5537205.

Τελευταία Νέα