Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 | 02:29
Αρχική Αττική Δωρεάν διανομή καυσόξυλων από τον Δήμο Ζωγράφου και τον ΣΠΑΥ

Δωρεάν διανομή καυσόξυλων από τον Δήμο Ζωγράφου και τον ΣΠΑΥ

newsroom |

Το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο που βρίσκεται απέναντι από το πρώην αναψυκτήριο «Ρυθμό» (Πάρκο Γουδή)

Δωρεάν καυσόξυλα θα μοιράσει στους πολίτες τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη (13/9) ο Δήμος Ζωγράφου, ενόψει του δύσκολου χειμώνα που αναμένεται λόγω και της ενεργειακής κρίσης.

Όπως διευκρινίζεται εκ μέρους του δήμου, πρόκειται για ξυλεία που προέκυψε από το έργο που χρηματοδοτήθηκε μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και αφορούσε τον καθαρισμό του Μητροπολιτικού Πάρκου στο Γουδή από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και τη Δασική Υπηρεσία και θα διατεθούν δωρεάν στους πολίτες, με σκοπό τον περιορισμό της οικονομικής επιβάρυνσης που πιθανόν να προκύψει εξαιτίας της ενεργειακής ακρίβειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, από τις 9:00 π.μ. έως και τις 2:00 μ.μ., να προσέρχονται με τα οχήματά τους στο πάρκο από την είσοδο που βρίσκεται απέναντι από το πρώην αναψυκτήριο «Ρυθμό» και να παραλάβουν δωρεάν τα καυσόξυλα που θα βρίσκονται στον χώρο.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου Ζωγράφου και του ΣΠΑΥ, «στοχεύοντας, μέσα από το πρότυπο έργο που υλοποιήθηκε, να παραδοθεί στους συμπολίτες μας όλη η δασική έκταση καθαρή και ασφαλής», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ενημέρωση.

Τελευταία Νέα