Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 | 18:35
Αρχική Αττική ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος την Παρασκευή στην Αττική

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος την Παρασκευή στην Αττική

newsroom |

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σήμερα

Διακοπές ρεύματος έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου, σε αρκετές περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο των έργων συντήρησης, ενίσχυσης και αναβάθμισης δικτύων, όπως έχει ενημερώσει η ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις Αχαρνές – Θρακομακεδόνες, στη Γλυφάδα, στου Ζωγράφου, στο κέντρο της Αθήνας, στη Νέα Ερυθραία, στο Μαρούσι, στο Παλαιό Φάληρο, στην Αρτέμιδα, καθώς επίσης και στη Σαλαμίνα.

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές:

«H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για τον λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης. Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τελευταία Νέα