Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 | 04:53
Αρχική City Stories Άλιμος: Δενδροφύτευση στο λόφο Πολιτισμού (photos)

Άλιμος: Δενδροφύτευση στο λόφο Πολιτισμού (photos)

newsroom |

Δεκάδες εθελοντές, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου και την οργάνωση We4all, φύτεψαν 500 δέντρα και φυτά το πρωί του Σαββάτου στο λόφο Πολιτισμού (περιοχή λόφου Πανί)

Με τσάπες, αξίνες και μεγάλη διάθεση και συμμετοχή, πολίτες – εθελοντές και η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Αλίμου, σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση We4all, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου στη δενδροφύτευση 500 φυτών, δέντρων και αρωματικών θάμνων.

Η εθελοντική δενδροφύτευση που έλαβε χώρα στο λόφο Πολιτισμού (περιοχή λόφου Πανί) εξελίχθηκε σε μία όμορφη γιορτή, για μικρούς και μεγάλους, δίνοντας παράλληλα ένα βιωματικό μάθημα στη νεότερη γενιά. Μεταξύ των συμμετεχόντων στην επιτυχημένη δενδροφύτευση ήταν και ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν, ιδίως στα μικρά παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που τα συνόδευαν. Επίσης, θερμά ευχαριστώ την “We4all”, την “Teleperformance” και την υπηρεσία Πρασίνου του δήμου μας, που προετοίμασε τις 500 θέσεις των νέων δενδρυλίων. Την επόμενη εβδομάδα, δίνουμε ξανά ραντεβού στη βόρεια πλευρά του λόφου Πανί, για μία ακόμα δενδροφύτευση», ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Τελευταία Νέα