Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 | 01:54
ΑρχικήΑττικήΖωγράφου: Παρίσταναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και έκλεβαν σπίτια

Ζωγράφου: Παρίσταναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και έκλεβαν σπίτια

newsroom |

Πώς δρούσαν οι δύο συλληφθέντες, που προσποιούνταν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και έμπαιναν σε διαμερίσματα στην περιοχή του Ζωγράφου

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο άτομα, ηλικίας 31 και 35 ετών, που παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και έκλεβαν διαμερίσματα στην Αθήνα.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα και τετελεσμένη, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το μεσημέρι της Δευτέρας (21/11/2022), προσέγγισαν γυναίκα στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή του Ζωγράφου, προσποιούμενοι τεχνικούς της ΔΕΗ και μετέβηκαν εντός της πολυκατοικίας. Άλλος ένοικος της πολυκατοικίας που τους είδε, τους έκρινε ύποπτους, κάλεσε την Αστυνομία και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Λίγο νωρίτερα, οι κατηγορούμενοι είχαν πραγματοποιήσει κλοπή με τον ίδιο τρόπο δράσης και είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό από διαμέρισμα άλλης γυναίκας σε διαφορετικό σημείο.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μετά από αναζητήσεις, κατάφεραν να εντοπίσουν τους κατηγορούμενους και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου, όπου αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ζωγράφου, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τελευταία Νέα