«Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης», αναφέρει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Χαϊδαρίου
Στην τοποθέτηση της σημαίας της Παλαιστίνης στην πρόσοψη του δημαρχείου Χαϊδαρίου, προχώρησε η δημοτική αρχή ως μια κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον παλαιστινιακό λαό.
«Η δημοτική αρχή στηρίζει τις κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει ολονύχτιες διαμαρτυρίες ενάντια στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού, όπως στηρίζει εν γένει τον αγώνα των Παλαιστινίων για δικό τους ανεξάρτητο κράτος», τονίζει σε μήνυμά του ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος.
«Οι εικόνες των δεκάδων χιλιάδων νεκρών παιδιών στη Λωρίδα της Γάζας, είναι εικόνες που συγκλονίζουν όλο τον κόσμο, ο οποίος ξεσηκώνεται σε όλο τον πλανήτη για να σταματήσει η γενοκτονία από το Ισραήλ. Ευθύνες έχουν και η τωρινή ελληνική κυβέρνηση μαζί με τις προηγούμενες και τα κόμματα που έχουν ψηφίσει και έχουν υπερθεματίσει υπέρ της εμπλοκής της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, που στηρίζουν και ενισχύουν τη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ», επισημαίνει ο κ. Σελέκος και προσθέτει:
«Η δημοτική αρχή Χαϊδαρίου ενώνει τη φωνή της με όλους όσοι εξεγείρονται, με όλους όσοι διεκδικούν να σταματήσει η γενοκτονία, να αποσυρθούν άμεσα οι ισραηλινές δυνάμεις από τη Λωρίδα της Γάζας και τη Δυτική Όχθη και να αναγνωριστεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος.
Γι’ αυτό το λόγο η παλαιστινιακή σημαία υψώθηκε σήμερα στο δημαρχείο του Χαϊδαρίου, ώστε και από εδώ να σταλεί ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα: Αλληλεγγύη στον λαό της Παλαιστίνης!».