Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023 | 23:13
Αρχική Αττική Νότια Προάστια Υπογράφεται την Τρίτη η κατανομή των κοινωφελών χώρων του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού...

Υπογράφεται την Τρίτη η κατανομή των κοινωφελών χώρων του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά

newsroom |

Υπουργείο Οικονομικών: Κατανέμονται οι χώροι για κοινωφελείς δράσεις στο Ελληνικό

Υπογράφεται αύριο, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα η απόφαση για την κατανομή των κοινωφελών χώρων και χώρων κοινωνικής ανταποδοτικότητας που εμπίπτουν εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά.

Με την απόφαση αυτή καθορίζονται οι εν λόγω χώροι που μπορούν να παραχωρηθούν χωρίς αντάλλαγμα και κατά κυριότητα στους όμορους δήμους, δηλαδή στους Δήμους Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Στην ειδική εκδήλωση στο υπουργείο Οικονομικών για την υπογραφή της απόφασης, θα λάβουν μέρος οι δήμαρχοι Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος και θα παραστούν ο υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο γενικός γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Εμμανουήλ Μαστρομανώλης, οι βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών, υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών και στελέχη της Lamda Development.

Η ανάρτηση στο twitter του δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γ. Κωνσταντάτου, στις 21 Ιουλίου 2022:

Τελευταία Νέα