Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 | 17:54
Αρχική Αττική Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Λαγονήσι, Παιανία και Μέγαρα

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Λαγονήσι, Παιανία και Μέγαρα

newsroom |

Και οι τρεις μικροεστίες περιορίστηκαν άμεσα, από τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τις ομάδες Πολιτικής Προστασίας των δήμων

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκαν τρεις μικρής έκτασης πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν νωρίτερα, σήμερα, στις περιοχές του Λαγονησίου, της Παιανίας και των Μεγάρων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2 το μεσημέρι υπήρξε άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων και της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού, προκειμένου να σβηστεί φωτιά που ξέσπασε στο Λαγονήσι πίσω από την ταβέρνα «Μαγγίνας». Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε κολώνα της ΔΕΗ.

Λαγονήσι

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στην Παιανία, για την κατάσβεση της οποίας κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική καθώς και η ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παιανίας, καταφέρνοντας σε σύντομο χρόνο να κατασβέσουν τη φωτιά.

Παιανία

Τέλος, άλλη μία μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12 το μεσημέρι σε οικόπεδο με ξερά χόρτα στα Μέγαρα, μπροστά από το 3ο Γυμνάσιο. Υπήρξε άμεση επέμβαση από την τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία, με αποτέλεσμα η φωτιά να μην πάρει έκταση.

Τελευταία Νέα