Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 | 07:46
Αρχική Αττική Πειραιάς Ξεκίνησε η διανομή συσσιτίου από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περάματος

Ξεκίνησε η διανομή συσσιτίου από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Περάματος

newsroom |

Καθημερινά, δωρεάν γεύματα σε απόρους και καταγεγραμμένους ωφελούμενους πολίτες του Κοινωνικού Συσσιτίου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Περάματος

Στο πλαίσιο μιας συντονισμένης στρατηγικής για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, ο Δήμος Περάματος προχώρησε στη λειτουργία Κοινωνικού Συσσιτίου.

Στη νέα αυτή δομή διανέμονται καθημερινά δύο μαγειρευτά γεύματα. Επιπλέον, ο Δήμος Περάματος μεριμνά έτσι ώστε να διανεμηθούν κατ’ οίκον τα γεύματα των ωφελούμενων που έχουν αποδεδειγμένη αδυναμία για να τα παραλάβουν από το χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

«Σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της υγειονομικής κρίσης, αλλά και της πρωτοφανούς ακρίβειας, ο Δήμος Περάματος δείχνει έμπρακτο ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά», τονίζει ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, προσθέτοντας: «Η δημοτική αρχή Περάματος έχει ως μέγιστη προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Η δομή Κοινωνικού Συσσιτίου αποτελεί ακόμα έναν πυλώνα στήριξης των συμπολιτών μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Η διασφάλιση της ψυχικής και σωματικής υγείας των συμπολιτών μας, αλλά και η κάλυψη των βασικών κοινωνικών τους αναγκών αποτελούν υποχρέωσή και καθήκον μας».

Τελευταία Νέα