Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022 | 18:10
Αρχική Αττική Νότια Προάστια Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας

newsroom |

Μέχρι τις 8 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους γονείς – κηδεμόνες

Από σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου και έως τις 8 Ιουλίου θα διαρκέσει το διάστημα υποβολής αιτήσεων εγγραφών για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς (2022-23).

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο www.glyfada.gr/paidikoi2022-2023.

Όπως διευκρινίζεται, για τη νέα σχολική χρονιά θα φιλοξενηθούν στους σταθμούς του Δήμου Γλυφάδας βρέφη και νήπια γεννημένα από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2021.

Το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ) θα λειτουργήσει και κατά το σχολικό έτος 2022-2023. Οι γονείς, οι οποίοι εμπίπτουν στις προϋποθέσεις ένταξης στο ανωτέρω πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση και να παραλάβουν την αξία τοποθέτησης (voucher).

Όπως γνωστοποίησε ο Δήμος Γλυφάδας, τη νέα σχολική χρονιά προστίθεται στη δυναμικότητα και θα λειτουργήσει ένας ολοκαίνουργιος, σύγχρονος, πρότυπος βρεφικός σταθμός στην οδό Ηρακλέους 25.

Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στη σχετική ανακοίνωση των Παιδικών Σταθμών στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Γλυφάδας: www.glyfada.gr.

Τελευταία Νέα