Στο Νοσοκομείο Παίδων μία 13χρονη και μία 14χρονη, έπειτα από επίθεση με πετρέλαιο που δέχθηκαν από 37χρονη κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού της
Μία 37χρονη γυναίκα στον Βύρωνα, η οποία φέρεται να ενοχλήθηκε επειδή μία παρέα κοριτσιών έπαιζαν κάτω από το σπίτι της, το βράδυ της Κυριακής, έριξε από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου της κατοικίας της ένα δοχείο με πετρέλαιο, με αποτέλεσμα δύο εκ των κοριτσιών να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Παίδων με ερεθισμούς στο πρόσωπό τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν από τις 21:00, τα παιδιά βρίσκονταν στην οδό Καλλιπόλεως, όταν ξαφνικά η 37χρονη, που φέρεται να ενοχλήθηκε από την παρουσία τους, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της και τους έριξε πετρέλαιο. Αμέσως μετά, μία 13χρονη και μία 14χρονη, που ένιωθαν έντονες ενοχλήσεις στο πρόσωπο, διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων.
Η 37χρονη συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία των γονέων των κοριτσιών και πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

