Κλιμάκια μηχανικών του υπουργείου Περιβάλλοντος θα βρίσκονται τη Δευτέρα 9 Αυγούστου στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, προκειμένου να διενεργήσουν αυτοψίες
Ο Δήμος Αχαρνών ενημερώνει τους δημότες και κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών ότι το πρωί της Δευτέρας 9 Αυγούστου, κλιμάκια μηχανικών του υπουργείου Περιβάλλοντος θα βρίσκονται στην περιοχή της Βαρυμπόμπης και των Θρακομακεδόνων, προκειμένου να προχωρήσουν στην καταγραφή των ζημιών σε κατοικίες, κτήρια και επαγγελματικούς χώρους.
Τα συγκεκριμένα κλιμάκια θα διενεργήσουν αυτοψίες για την εκτίμηση ζημιών στις ιδιόκτητες υποδομές που έχουν καταστραφεί, προκειμένου να προχωρήσουν στη σύνταξη των σχετικών καταστάσεων πληγέντων.
Όπως αναφέρει ο Δήμος Αχαρνών, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι στα κτήρια ενδιαφέροντος, προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η καταγραφή. Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 το πρωί.

