Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 | 17:04
Αρχική Αθλητισμός Βαρύ πένθος στη Λαμπερή Ελευσίνας για τον θάνατο του 18χρονου Δ. Τσατσανίδη

Βαρύ πένθος στη Λαμπερή Ελευσίνας για τον θάνατο του 18χρονου Δ. Τσατσανίδη

newsroom |

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τον Ασπρόπυργο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική και στην αθλητική κοινωνία της Δυτικής Αττικής, η είδηση του θανάτου του 18χρονου ποδοσφαιριστή της Λαμπερής Ελευσίνας Δημήτρη Τσατσανίδη, σε τροχαίο δυστύχημα.

Την αδόκητη απώλεια του νεαρού αθλητή γνωστοποίησε ο σύλλογος της Ελευσίνας, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δημήτρης Τσατσανίδης αγωνιζόταν στη θέση του χαφ και είχε μετεγγραφεί φέτος στην ομάδα της Λαμπερής, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τις φανέλες του Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου και του Ηρακλή Ελευσίνας.

Η ανακοίνωση της Λαμπερής Ελευσίνας:

Σήμερα θρηνεί όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΛΑΜΠΕΡΗΣ Α.Σ.ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2001 για την τόσο άδικη, για την τόσο ξαφνική απώλεια ενός δικού της μέλους, ενός τόσο νέου παιδιού, του 18χρονου ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΤΣΑΝΙΔΗ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΑΜΠΕΡΗΣ Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2001 εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια του, προς την οικογένεια και τους οικείους, του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΤΣΑΝΙΔΗ που έφυγε σήμερα από την ζωή.

Σήμερα ο Σύλλογος μας γίνεται ακόμη φτωχότερος.

Καλό ταξίδι αγαπητό μας παιδί Δημήτρη!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει!

Καλό Παράδεισο να έχεις!

Συλλυπητήρια μηνύματα εξέδωσαν, μεταξύ άλλων συλλόγων, οι διοικήσεις του Πανελευσινιακού, του Βύζαντα Μεγάρων, του Μανδραϊκού και του Αστέρα Μαγούλας, αθλητικά σωματεία του Ασπροπύργου, καθώς και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής (ΕΠΣΔΑ).

Τελευταία Νέα