Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 | 01:49
Αρχική Πολιτική Τσίπρας: Το αίτημα Ανδρουλάκη αποτελεί αυτονόητη δημοκρατική υποχρέωση για την κυβέρνηση

Τσίπρας: Το αίτημα Ανδρουλάκη αποτελεί αυτονόητη δημοκρατική υποχρέωση για την κυβέρνηση

newsroom |

«Να μάθουμε πόσοι ακόμη πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες βρέθηκαν στο στόχαστρο της ΕΥΠ», αναφέρει σε μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Για «αυτονόητη δημοκρατική υποχρέωση για την κυβέρνηση» κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στο αίτημα Ανδρουλάκη «να δοθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο πλήρης φάκελος της παρακολούθησής του».

«Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από προσχήματα, που μόνο την ενοχή του αποκαλύπτουν», τονίζει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Τσίπρας.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

«Το αίτημα του Νίκου Ανδρουλάκη να δοθεί στην Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας ο πλήρης φάκελος της παρακολούθησής του, αποτελεί αυτονόητη δημοκρατική υποχρέωση για την κυβέρνηση.

Όπως και η άρση της αντισυνταγματικής τροπολογίας που απαγορεύει στην ΑΔΑΕ να ενημερώσει όσους έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση, ώστε να μάθουμε πόσοι ακόμη πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες τέθηκαν στο στόχαστρο.

Ο κ. Μητσοτάκης καλά θα κάνει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από προσχήματα, που μόνο την ενοχή του αποκαλύπτουν. Όλα στο φως, εδώ και τώρα».

Τελευταία Νέα