Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 | 00:11
Αρχική Πολιτική Τσίπρας από Περιστέρι: «Η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει»

Τσίπρας από Περιστέρι: «Η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει»

newsroom |

«O ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος και με διαφορά», ανέφερε κατά την ομιλία του στην κεντρική πλατεία Περιστερίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Την πεποίθηση του ότι «η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει», εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας στο άνοιγμα της ομιλίας του σε αποψινή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στο Περιστέρι, την οποία χαρακτήρισε την «πιο αληθινή, πιο αδιάψευστη σφυγμομέτρηση».

Όπως είπε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αυτός είναι «ο λόγος για τον οποίο δεν τολμά να προκηρύξει εκλογές ο κος Μητσοτάκης» και «για τον οποίο δεν θα αντέξει για πολύ».

«Γιατί βλέπω στα πρόσωπά σας τη σιγουριά. Βλέπω στα πρόσωπά σας το αύριο. Γιατί είμαστε πολλοί και θα γίνουμε περισσότεροι. Γιατί η πολιτική αλλαγή έχει ήδη αρχίσει. Γιατί όποτε και να στηθούν οι κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτος και με διαφορά», είπε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στην «υπόσχεση» που έδωσε το βράδυ των εκλογών του 2019, «όταν έκλεινε ένας κύκλος μιας συγκλονιστικής πορείας» με «ένα διόλου ευκαταφρόνητο σχεδόν 32% στην κάλπη», ότι θα αντιστοιχηθεί «ο εκλογικός με τον κοινωνικό ΣΥΡΙΖΑ», προκειμένου να φτιαχτεί «ένα μεγάλο, μαζικό και λαϊκό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς».

«Και να που σήμερα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι κάναμε την υπόσχεσή μας πράξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά το 3ο Συνέδριό του και την εκλογική διαδικασία της 15ης του Μάη, δεν είναι απλά άλλο ένα κόμμα. Έστω μεγαλύτερο. Είναι ένα άλλο κόμμα», υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας, καλωσορίζοντας τα 110.000 «νέα μέλη του κόμματος». 

«Από εδώ και εμπρός», όμως τόνισε, «δεν έχουμε παλαιά και νέα μέλη, έχουμε μόνο μέλη – συνιδιοκτήτες του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, με ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις απ’ όποια πολιτική διαδρομή κι αν προέρχεται ο καθένας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία Νέα