Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | 13:06
Αρχική Αττική Βόρεια Προάστια Τη Δευτέρα τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παύλου Μπακογιάννη στο Ψυχικό

Τη Δευτέρα τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παύλου Μπακογιάννη στο Ψυχικό

newsroom |

Στην τελετή των αποκαλυπτηρίων θα δώσουν το παρών η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Ντόρα Μπακογιάννη και τα παιδιά του, Κώστας και Αλεξία

Εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη, διοργανώνει τη Δευτέρα 27 Ιουνίου ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, μετά από σχετική πρωτοβουλία του δημάρχου Δημήτρη Γαλάνη και της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ψυχικού, Φαίνης Χατζηαθανασιάδου.

Η τελετή των αποκαλυπτηρίων του αείμνηστου πολιτικού θα ξεκινήσει στις 19:30, στο άλσος Μπακογιάννη, στην οδό Δάφνης στο Ψυχικό (απέναντι από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους) και το παρών έχει προγραμματιστεί να δώσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και η αδερφή του Αλεξία Μπακογιάννη, φίλοι και πολιτικοί συνοδοιπόροι του Ευρυτάνα πολιτικού.

Το γλυπτό του Παύλου Μπακογιάννη φιλοτεχνήθηκε από τον βραβευμένο καλλιτέχνη-γλύπτη Γιώργο Καλακαλλά και είναι δωρεά του Νικολάου Χριστογιάννη.

Παράλληλα, σήμερα, γνωστοποιήθηκε ότι θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο άλσος Μπακογιάννη στη Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού. Συγκεκριμένα, από τις 16:30 έως και τις 23:00 θα παραμείνει κλειστή η οδός Δάφνης από το ύψος της 28ης Οκτωβρίου έως και την οδό Μουσών.

Τελευταία Νέα