Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | 13:55
Αρχική Αττική Ανατολική Αττική Σύσκεψη στο Υπ. Ανάπτυξης για την επένδυση του «μικρού Ελληνικού» στη Σαρωνίδα

Σύσκεψη στο Υπ. Ανάπτυξης για την επένδυση του «μικρού Ελληνικού» στη Σαρωνίδα

newsroom |

Στο επίκεντρο της συζήτησης, παρουσία των υπουργών Άδωνι Γεωργιάδη και Κώστα Φραγκογιάννη, το μεγάλο επενδυτικό πλάνο στον Δήμο Σαρωνικού ύψους 750 εκατ. ευρώ

Ευρεία σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 29 Απριλίου, παρουσία του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη και του υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη, με ατζέντα συζήτησης, μεταξύ άλλων, τη μεγάλη επένδυση που προωθείται στον Δήμο Σαρωνικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, η επένδυση ύψους 750 εκατ. ευρώ αφορά την ανάπτυξη οικιστικών και ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, γηπέδου γκολφ, χώρων αναψυχής, άθλησης και ψυχαγωγίας, μαρίνας, εμπορικών χώρων, αλλά και ενός μεγάλου πάρκου στην περιοχή της Σαρωνίδας, σε έκταση της τάξης των 6.500 στρεμμάτων.

Φορέας του επενδυτικού σχεδίου είναι ελληνική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων που συνεργάζεται με ελληνικά και ξένα επενδυτικά κεφάλαια.

Στη σημερινή σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης, πέραν των κ.κ. Γεωργιάδη – Φραγκογιάννη, το παρών έδωσαν ο γενικός γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ, Ορέστης Καβαλάκης, ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου και οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας του Δήμου Σαρωνικού.

Τελευταία Νέα