Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 | 01:11
Αρχική Πολιτική ΣΥΡΙΖΑ - Δυτική Αττική: Ανοικτές εκδηλώσεις την Κυριακή (13/3) σε Μέγαρα και...

ΣΥΡΙΖΑ – Δυτική Αττική: Ανοικτές εκδηλώσεις την Κυριακή (13/3) σε Μέγαρα και Μάνδρα

newsroom |

Αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – Κεντρικοί ομιλητές, αύριο, στα Μέγαρα οι Γ. Ραγκούσης – Γ. Τσίπρας και η Μ. Ξενογιαννακοπούλου στη Μάνδρα

Δύο ανοικτές εκδηλώσεις – συζητήσεις, εν όψει του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (14-17 Απριλίου, Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου), διοργανώνονται αύριο, Κυριακή 13 Μαρτίου, από τις Τοπικές Οργανώσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε Μέγαρα και Μάνδρα.

Πιο συγκεκριμένα, στις 11:00 θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ΘΕΟΓΝΙΣ» (28ης Οκτωβρίου 62), εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: «Ακρίβεια – Ενεργειακή Κρίση & Πρωτογενής Τομέας». Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης και ο βουλευτής Δυτικής Αττικής, Γιώργος Τσίπρας.

Την ίδια ημέρα και ώρα (11:00), ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μάνδρας θα πραγματοποιήσει ανοικτή εκδήλωση στο Πνευματικό & Πολιτιστικό Κέντρο «Μίμης Δούκας» (Σακελλαρίου & Νικολαΐδου), με θέμα: «2019-2022: Το επιτελικό κράτος & οι απώλειες της κοινωνίας σε εισοδήματα, υγεία, δικαιώματα, ασφάλεια».

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η πρώην υπουργός και βουλεύτρια Βορείου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ενώ θα παρέμβουν ακόμα ο πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης και η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, Γιώτα Παππά.

Τελευταία Νέα