Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 | 02:07
Αρχική Αττική Δυτική Αττική Συνάντηση Γ. Κώτσηρα - Θ. Πλεύρη για το Κέντρο Υγείας Ερυθρών

Συνάντηση Γ. Κώτσηρα – Θ. Πλεύρη για το Κέντρο Υγείας Ερυθρών

newsroom |

Συνάντηση εργασίας το απόγευμα της Παρασκευής του υφυπουργού Δικαιοσύνης και του υπουργού Υγείας, παρουσία και τοπικών φορέων των Ερυθρών, για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας

Η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Ερυθρών βρέθηκε, μεταξύ άλλων σημαντικών θεμάτων, στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης εργασίας που είχε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Δυτικής Αττικής, Γιώργος Κώτσηρας, με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Ο κ. Κώτσηρας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Ερυθρών, Μιχάλη Σακελλάρη, τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ερυθρών, Δημήτρη Παγώνη και τον επιστημονικό υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας – ιατρό, Αναστάσιο Μαλλέ, ενημέρωσαν τον αρμόδιο υπουργό για τα αιτήματα αναφορικά με την εύρυθμη λειτουργία και την ενίσχυση της τοπικής μονάδας Υγείας, με τον Θ. Πλεύρη να ανταποκρίνεται θετικά, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι θα στηριχθεί το υγειονομικό προσωπικό και θα υπάρξουν παρεμβάσεις για την επίλυση ζητημάτων όπως το κτηριακό, καθώς και ως προς την αναβάθμιση του υλικοτεχνολογικού εξοπλισμού.

Γ. Κώτσηρας: «Στήριξη των δημόσιων δομών Υγείας στη Δυτική Αττική, με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών παροχής υγειονομικής περίθαλψης»

Σε δηλώσεις του μετά την ευρεία σύσκεψη – συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γ. Κώτσηρας, ανέφερε:

«Η σημερινή συνάντηση εργασίας που είχα με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, έρχεται σε συνέχεια των ενεργειών που προωθούμε μαζί με τους τοπικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς της Δυτικής Αττικής, για τη στήριξη όλων των δημόσιων δομών Υγείας στην περιοχή μας.

Η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Ερυθρών, όπως και των υπολοίπων μονάδων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του ΕΣΥ, έχει ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών παροχής υγειονομικής περίθαλψης προς τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας θα συνεχίσουν να συνδράμουν σε όλα τα επίπεδα τις δομές της περιοχής μας, αποδεικνύοντας ότι στεκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη που έχει ανάγκη».

Τελευταία Νέα