Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 | 01:02
Αρχική Πολιτική Συνάντηση εργασίας Κώτσηρα - Κεραμέως

Συνάντηση εργασίας Κώτσηρα – Κεραμέως

newsroom |

Στην ατζέντα της συζήτησης η ανάπτυξη κοινών δράσεων μεταξύ υπ. Δικαιοσύνης – υπ. Παιδείας και η ενίσχυση του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος στη Δυτική Αττική

Συνάντηση εργασίας με την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, πραγματοποίησε την Τρίτη ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας, με αντικείμενο τη δυνατότητα ανάπτυξης κοινών δράσεων για τα δικαιώματα του παιδιού και την εκπαιδευτική πολιτική, θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για τον εμπλουτισμό του σχολικού προγράμματος μέσα στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε ακόμα η ανάγκη ενίσχυσης των εκπαιδευτικών δομών στη Δυτική Αττική, καθώς ο κ. Κώτσηρας έθεσε στην αρμόδια υπουργό αναλυτικά τα εκπαιδευτικά προβλήματα της περιοχής, αναφερόμενος και στο ζήτημα του χαρακτηρισμού των Γυμνασίων Βιλίων και Ερυθρών σε δυσπρόσιτα.

Επίσης, αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη δυνατότητα δημιουργίας πειραματικών και πρότυπων σχολείων και στην περιοχή της Δυτικής Αττικής.

«Βρισκόμαστε σε στενή και διαρκή συνεργασία με την υπουργό Παιδείας, προκειμένου να επιτευχθεί η ενίσχυση του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος της περιοχής μας», ανέφερε ο κ. Κώτσηρας και πρόσθεσε πως «η ανάληψη πρωτοβουλιών στον τομέα της Παιδείας αποτελεί πάντοτε για εμένα άξονα προτεραιότητας».

Τελευταία Νέα