Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022 | 00:58
Αρχική Αττική Νότια Προάστια Σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί στη Βουλιαγμένη - Εκρήξεις και φωτιά σε ακόμα...

Σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί στη Βουλιαγμένη – Εκρήξεις και φωτιά σε ακόμα δύο οχήματα

newsroom |

Τροχαίο σημειώθηκε στο Καβούρι, στην παραλιακή λεωφόρο με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη στη συμβολή με την οδό Βορέου, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα -χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί- σημειώθηκε στο Καβούρι, στην παραλιακή λεωφόρο με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη στη συμβολή με την οδό Βορέου, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, όταν ένα απορριμματοφόρο του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης συγκρούστηκε με ταξί.

Όλα συνέβησαν την ώρα που το απορριμματοφόρο επιχείρησε να στρίψει δεξιά και το ταξί καρφώθηκε πάνω του. Το γεγονός ότι και τα δύο οχήματα λειτουργούσαν με αέριο είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν απανωτές εκρήξεις και να τυλιχθούν στις φλόγες.

Μάλιστα, η φωτιά εξαπλώθηκε και σε άλλα δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο, το ένα καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ το άλλο υπέστη ζημιές.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ένας εκ των εργατών του δήμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα ακριβώς πίσω από το όχημα για την αποκομιδή σκουπιδιών, ανέφερε πως πρόλαβε να πηδήξει και να απομακρυνθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Τελευταία Νέα