Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 | 03:01
ΑρχικήΑθλητισμόςΣυγχαρητήρια μηνύματα Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ και Δημάρχου Γ. Βούρου για την πρωταθλήτρια...

Συγχαρητήρια μηνύματα Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ και Δημάρχου Γ. Βούρου για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

newsroom |

Τι αναφέρουν στις συγχαρητήριες επιστολές τους ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ

Τα συγχαρητήριά τους για την κατάκτηση του 13ου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην ιστορία της ΑΕΚ, απευθύνουν προς τον διοικητικό ηγέτη της πρωταθλήτριας Ελλάδος, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Αναλυτικά στη συγχαρητήρια επιστολή του ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας, κ. Γαβριήλ αναφέρει:

«Η κατάκτηση του 13ου Πρωταθλήματος Ελλάδος στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός ιστορικό! Η ξενιτιά τελείωσε! Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει, επέστρεψε στην κορυφή, στα τρόπαια και στον ποδοσφαιρικό της θρόνο, τον οποίο πλέον απολαμβάνει μέσα στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδό της.

Η μεγάλη προσφυγούπολη της Νέας Φιλαδέλφειας πανηγυρίζει και η χαρά αυτή αποτελεί χαρά και για την τοπική μας Εκκλησία. Άλλωστε, 100 χρόνια τώρα Εκκλησία και ΑΕΚ πορεύονται μαζί και μοιράζονται τις ίδιες αναμνήσεις, τις ίδιες χαρές, τις ίδιες λύπες, τις ίδιες εμπειρίες, τον ίδιο πόνο και νόστο.

Μέσα από την καρδιά μου εκφράζω ολόθερμα συγχαρητήρια στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημήτριο Μελισσανίδη, τον ενθουσιώδη εκείνο οραματιστή, που με την βαθιά του πίστη και την μεγάλη αγάπη του για την ΑΕΚ, αγωνίσθηκε, πόνεσε, πάσχισε και τελικά κατάφερε, για άλλη μία φορά, να οδηγήσει την ΑΕΚ στην κορυφή.

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνω στα μέλη της διοίκησης, στο τεχνικό επιτελείο και φυσικά στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Ένωσης τόσο για την αξιοθαύμαστη επιμονή τους και για την αγωνιστική αφοσίωσή τους στην κατάκτηση του τίτλου, όσο και για την ευγενή άμιλλα που δίδαξαν. Άλλωστε, η ΑΕΚ εκτός από «ιδέα» αποτελεί και σύμβολο ειρηνικού μεγαλείου, που μεταλαμπαδεύει από γενιά σε γενιά τις αξίες, τους αγώνες, τις θυσίες και τα ήθη των Μικρασιατών προγόνων μας.

Με τη βοήθεια του Θεού, σκληρό αγώνα, τιμιότητα και σεβασμό στις άλλες ομάδες τα καλύτερα συνεχίζονται…».

Γ. Βούρος: Θερμά συγχαρητήρια στους πανάξιους πρωταθλητές Ελλάδος!

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, στη συγχαρητήρια επιστολή του προς την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επισημαίνει:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δημήτρη Μελισσανίδη, σε όλα τα στελέχη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά στους μεγάλους πρωταγωνιστές, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του 13ουστην ιστορία της ομάδας.

Η χαρά όλων μας σήμερα είναι διπλή καθώς αυτή η επιτυχία συνδυάζεται με την επιστροφή της Ένωσης μετά από 19 χρόνια “εξορίας” στα πατρογονικά της εδάφη, στις ρίζες της, εδώ που έγραψε και από σήμερα συνεχίζει να γράφει χρυσές σελίδες στο πλούσιο βιβλίο της υπέρλαμπρης ιστορίας της. Με δύναμη και εμπιστοσύνη στη δουλειά που κάνετε, με επιμονή, πίστη και την απαραίτητη στήριξη από τους φιλάθλους της ομάδας μας, είμαι πεπεισμένος πως θα συνεχίσετε να οδηγείτε τον σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών.

Η πόλη μας, η Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα σήμερα γιορτάζει μαζί σας».

Τελευταία Νέα