Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2023 | 11:42
Αρχική City Stories Σεπόλια: Ξεκινούν τα γυρίσματα του «Greek Freak» στη γειτονιά του Γ. Αντετοκούνμπο

Σεπόλια: Ξεκινούν τα γυρίσματα του «Greek Freak» στη γειτονιά του Γ. Αντετοκούνμπο

newsroom |

©️ AP Photo/Thanassis Stavrakis

Από τα Σεπόλια στο ΝΒΑ – Η ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο γίνεται κινηματογραφική ταινία, σε μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας

Από τις 16 Μαΐου και για τρεις ημέρες το γηπεδάκι μπάσκετ, του Τρίτωνα Σεπολίων, θα μετατραπεί σε κινηματογραφικό πλατό για τις ανάγκες της ταινίας «Greek Freak» (παραγωγής Disney) για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Στ. Καλογερόπουλος, διευθυντής του Athens Film Office, μίλησε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Από τις Έξι» για τη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή που θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και στη χώρα μας.

«Όλη η περιοχή θα αλλάξει, θα γυρίσουμε 20 χρόνια πίσω τότε που ζούσε εδώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο», είπε ο κ. Καλογερόπουλος. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές, η οποία θα αναλάβει και τις εργασίες ανάπλασης του γηπέδου. Σύμφωνα με τον διευθυντή του Athens Film Office, τους έχει ζητηθεί να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες αρχές και να συνεργαστούν με τον Δήμο Αθηναίων, την Αστυνομία, να πάρουν διάφορων ειδών εγκρίσεις, καθώς πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη κινηματογραφική παραγωγή που θα γίνει στη χώρα.

Η χαρά είναι μεγάλη για το εγχείρημα που πρόκειται να ακολουθήσει. Το κινηματογραφικό συνεργείο της Faliro House Productions, που έχει αναλάβει την παραγωγή για τη χώρα μας, θα βρεθεί και δεύτερη φορά στα Σεπόλια, καθώς θα γίνουν κι άλλα γυρίσματα και πιο συγκεκριμένα, στις 12 Ιουνίου σε σπίτι στην οδό Δράμας, στο οποίο θα ζει η οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά το σενάριο της ταινίας.

Πηγή: ΕΡΤ

Τελευταία Νέα